Downloadnieuws: Firmware 3.41 beschikbaar

Vanaf nu zal het verplicht zijn om je PlayStation 3 te updaten naar firmware 3.41. De firmware is zojuist online gezet door Sony, en zal helaas niet veel toevoegen.

Het enigste wat merkbaar zal zijn voor ons als gamers zal de nieuwe 'You may like' feature zijn in de PlayStation Store. Bekijk jij een product en ben je van plan deze aan te schaffen. Dan zal het systeem automatisch producten op een rijtje zetten die andere gamers ook hebben gekocht naast het huidige product wat je aan het bekijken bent.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?