Far Cry 5

  • Ontwikkelaar Ubisoft Montreal
  • Eerste releasedatum 27 maart 2018
  • Platformen PlayStation 4, Xbox One
  • Genre First-Person Shooter, Open-World
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Far Cry 5 dit weekend gratis te spelen op pc

Dit weekend hoef je je zeker niet thuis te vervelen. Far Cry 5 is namelijk dit weekend gratis te spelen op de pc.

Tijdens de coronapandemie zitten veel gamers noodgedwongen thuis en hebben ze dus genoeg tijd gehad om hun backlog aan nooit uitgespeelde games weg te werken. Het is dan natuurlijk wel fijn dat, wanneer je zover bent, ook nieuwe games hebt om uit te proberen. Gelukkig willen ontwikkelaars en uitgevers hier maar al te graag aan meewerken. Zo gaf Epic Games GTAV vorige week gratis weg en konden we twee weken geleden een weekend lang gratis Fallout 76 spelen. Dit weekend kunnen pc-gamers wederom een weekend lang aan de slag met een gratis game. Ubisoft stelt je namelijk in staat om dit weekend geheel voor niets Far Cry 5 uit te proberen. Gedurende dit gratis weekend kun je de volledige game spelen en zelfs samen spelen met andere mensen die in het bezit zijn van de game.

Far Cry 5 is vanaf 29 tot en met 31 mei gratis te spelen via Uplay.

BRON Ubisoft

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?