Far Cry 3

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 29 november 2012
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter, Open-World
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Far Cry 3 gratis te downloaden via Ubisoft Connect

Ubisoft is begonnen aan een herfstsale en geeft naast flinke kortingen ook een gratis game weg. Je kunt namelijk Far Cry 3 downloaden via Ubisoft Connect.

Far Cry 3 is de populairste game uit de Far Cry franchise en het lijkt erop dat de gameplay van Far Cry 6 terugkeert naar de basis die Far Cry 3 heeft neergezet. Je hebt nu de kans om het verhaal van Jason Brody gratis te beleven, mocht je dat nog niet hebben gedaan. Jason komt terecht op een groot tropisch eiland en krijgt daar te maken met Vaas en moet alles op alles zetten om te overleven. Je bepaalt zelf met welk wapen, want Far Cry 3 heeft genoeg explosieven in huis. Door Far Cry 3 te downloaden krijg je ook direct toegang tot alle beloningen van Ubisoft Connect, zoals een extra missie en speciaal wapen.

Far Cry 34

Far Cry 3 is tot 11 september gratis te downloaden via Ubisoft Connect op pc.

BRON Ubisoft Connect

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?