Downloadnieuws: Family Mini Golf nu in de WiiWare

Aksys Games en Arc System Works komen met een nieuwe WiiWare game gezellig voor de familie, namelijk Family Mini Golf. Naast de familie games Family Table Tennis en Family Glide Hockey kunnen we nu dus ook gaan golven met de familie.

De game verscheen vandaag in de WiiWare en is te downloaden voor 500 punten. Mocht je de game willen uitbreiden kun je ook nog drie downloadbare pakketten voor 200 punten per stuk downloaden. Deze pakketen zullen elk 9 extra holes bevatten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?