Downloadnieuws: Extra titels WiiWare

Over een paar dagen staat de launch van WiiWare gepland. Een kanaal waar je tegen een kleine bètaling een kleine game kunt downloaden. Volgens de laatste berichtgevingen kun je de volgende games verwachten:

Dr. Mario & Germ Buster (Nintendo) - 1000 Wii Points
Final Fantasy Crystal Chronicles: My Life as a King (Square Enix) - 1500 Wii Points
LostWinds (Frontier) - 1000 Wii Points
Pirates: The Key of Dreams
Pop (Nnooo) - 700 Wii Points
Star Soldier R (Hudson) - 800 Wii Points
Toki Tori (Two Tribes)
TV Show King (Gameloft) - 1000 Wii Points

Aangezien de bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op de Japanse WiiWare-prijzen kunnen deze afwijken van de daadwerkelijke kosten. Ook zul je niet al deze games direct op 20 mei kunnen downloaden, maar pas kort na de lancering. Nintendo laat in het midden welke games het exact zullen zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?