Evil Genius 2: World Domination

  • Ontwikkelaar Rebellion Software
  • Eerste releasedatum 30 maart 2021
  • Platformen Pc
  • Genre Simulatie, Strategie
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Evil Genius 2, Exo One en meer naar Xbox Game Pass

Binnenkort worden er maar liefst tien nieuwe games toegevoegd aan Xbox Game Pass. Hieronder vallen onder andere Evil Genius 2, Exo One en Dead Space.

Vanaf vandaag kun je al aan de slag met Dead Space, een third-person shooter en survivalhorror-game waar je buitenaardse wezens aantreft. Ook Dragon Age: Origins is vandaag toegevoegd aan Xbox Game Pass, een RPG in een middeleeuws wereld. Heb je altijd al een beroemdheid willen zijn? Dan kun je morgen je kans grijpen met de simulatiegame Next Space Rebels. Overmorgen worden er maar liefst vier games toegevoegd aan Xbox Game Pass, waaronder de avonturengame Exo One, de strategiegame Fae Tactics, de indiegame My Friend Pedro en de actie-RPG Undungeon. Mocht er niets tussen zitten voor jou dan worden volgende week de simulatiegame Deeeer Simulator en de actie-RPG Mortal Shell nog aan Xbox Game Pass toegevoegd. Evil Genius 2: World Domination, de sequel op de strategiegame Evil Genius, wordt als laatste game over twee weken toegevoegd aan Xbox Game Pass. De vorige maand werden Back 4 Blood, Destiny 2 en meer toegevoegd aan Xbox Game Pass.

Xbox Game Pass16

Dead Space, Dragon Age: Origins zijn alleen beschikbaar met Cloud Gaming via EA Play. Alle andere genoemde games zijn beschikbaar op Cloud, console en pc.

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?