Downloadnieuws: Epic Mega Sale van start gegaan in Epic Games Store

Als je van gamen en korting houdt, dan kijk je ongetwijfeld ieder jaar weer uit naar de Steam Summer Sale. Maar Epic Games weet ook goed uit te pakken met hun variant: Epic Mega Sale.

Dit is de eerste keer dat de Epic Games Store een grote kortingsactie houdt en dat laten ze weten ook. Bovenop de korting op vele games, geeft Epic Games ook nog eens tien euro extra korting op iedere game boven de vijftien euro. Als een game door de korting dus afgeprijsd is naar twintig euro, dan komt er nog eens tien euro korting bovenop. Dit aanbod geldt ook voor games die nu in de voorverkoop zijn, zoals bijvoorbeeld Borderlands 3.

Epic Mega Sale

De Epic Mega Sale loopt van 16 mei tot en met 13 juni.

BRON Epic Games

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?