Deponia: The Complete Journey

  • Ontwikkelaar Daedalic Entertainment
  • Eerste releasedatum 8 juli 2014
  • Platformen Pc
  • Genre Avonturen, Indie
  • Gameliner score -

Downloadnieuws: Epic Games Store geeft vijf games gratis weg

Het is weer tijd voor gratis games! Deze keer geeft de Epic Games Store maar liefst drie gratis games weg, waaronder Deponia: The Complete Journey waardoor het eigenlijk zelfs vijf gratis games zijn.

De Epic Games Store gaat gestaag verder met het gratis weggeven van indiegames. Zo was twee weken geleden nog Tales of The Neon Sun tijdelijk gratis via de Epic Games Store en kwam er vorige week weer een gratis deel uit van 3 out of 10. Voor deze week komt de Epic Games Store met drie games die voor een week tijdelijk gratis te downloaden zijn. Twee van de drie games komen van de uitgever en ontwikkelaar Daedelic Entertainment. Het gaat hierbij om Ken Follett's The Pillars of the Earth en Deponia: The Complete Journey. Aangezien Deponia: The Complete Journey een trilogie is, zijn het eigenlijk in totaal vijf games die gratis verkrijgbaar zijn in de Epic Games Store. Daarnaast wordt The First Tree van David Wehle gratis aangeboden. Alle games zijn indiegames en draaien om verkenning en avontuur.

Deponia: The Complete Journey, Ken Follett's The Pillars of the Earth en The First Tree zijn tot 22 april om 17:00 gratis te downloaden via de Epic Games Store.

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?