Downloadnieuws: Epic Games Store geeft vijf games gratis weg

Geplaatst:

Het is weer tijd voor gratis games! Deze keer geeft de Epic Games Store maar liefst drie gratis games weg, waaronder Deponia: The Complete Journey waardoor het eigenlijk zelfs vijf gratis games zijn.

De Epic Games Store gaat gestaag verder met het gratis weggeven van indiegames. Zo was twee weken geleden nog Tales of The Neon Sun tijdelijk gratis via de Epic Games Store en kwam er vorige week weer een gratis deel uit van 3 out of 10. Voor deze week komt de Epic Games Store met drie games die voor een week tijdelijk gratis te downloaden zijn. Twee van de drie games komen van de uitgever en ontwikkelaar Daedelic Entertainment. Het gaat hierbij om Ken Follett's The Pillars of the Earth en Deponia: The Complete Journey. Aangezien Deponia: The Complete Journey een trilogie is, zijn het eigenlijk in totaal vijf games die gratis verkrijgbaar zijn in de Epic Games Store. Daarnaast wordt The First Tree van David Wehle gratis aangeboden. Alle games zijn indiegames en draaien om verkenning en avontuur.

Deponia: The Complete Journey, Ken Follett's The Pillars of the Earth en The First Tree zijn tot 22 april om 17:00 gratis te downloaden via de Epic Games Store.

Bron: Epic Games Store
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Deponia: The Complete Journey

Series

-

Uitgever

Daedalic Entertainment

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

8 juli 2014

Ontwikkelaar

Daedalic Entertainment

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord