Idle Champions of the Forgotten Realms

  • Ontwikkelaar Codename Entertainment
  • Eerste releasedatum 25 maart 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch
  • Genre Avonturen, RPG, Strategie, Indie
  • Gameliner score -

Downloadnieuws: Epic Games Store geeft honderd dollar gratis weg

De Epic Games Store geeft deze week wel een heel bijzonder game-pakket weg. Idle Champions of the Forgotten Realms met het Champions of Renown Pack is namelijk tijdelijk gratis en is normaal zo'n honderd dollar (omgerekend 83 euro) waard.

Als je dacht dat het met het weggeven van meerdere games niet gekker kon van de Epic Games Store, komt het gamebedrijf met een nog grotere verrassing. Deze keer is het niet zo dat de Epic Games Store twee games gratis weggeeft zoals vorige week of zelfs vijf games die twee weken geleden gratis verkrijgbaar waren. De Epic Games Store stelt voor deze week namelijk één game gratis beschikbaar, maar dan wel met een gratis pack. Het gaat hier om Idle Champions of the Forgotten Realms met het Champions of Renown Pack, wat normaal een waarde heeft van ongeveer 83 euro. Idle Champions of the Forgotten Realms is een Dungeons & Dragons strategiegame waarin je met een grote collectie D&D-personages de Forgotten Realms ontdekt en de vijand verslaat.

Idle Champions of the Forgotten Realms met het Champions of Renown Pack is vanaf nu tot 6 mei om 17:00 gratis verkrijgbaar via de Epic Games Store.

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?