Downloadnieuws: Epic Games Store geeft drie extra games weg

Geplaatst: 2 januari 2020 18:45
Aangepast: 2 januari 2020 22:30

Epic Games Store heeft de twaalf dagen van gratis games met nog een extra dag verlengt. Ze eindigen het evenement hiermee niet met één game, maar met drie.

Epic Games is voornamelijk bekend als de ontwikkelaar en uitgever van Fortnite, maar heeft ook een eigen platform. In december hielden ze een actie waarbij je twaalf dagen lang elke dag een gratis game kon downloaden op de Epic Games Store. Toch is het niet helemaal geëindigd, want Epic Games geeft deze week nog eens drie games gratis weg. Zo kun je aan de slag als een van de vier ruiters van de Apocalyps in Darksiders: Warmasterd Edition en in Darksiders II: Deathnitive Edition. Om in Steep tot rust te komen in de bergen met het uitvoeren van trucjes op de snowboard of al vliegend met de wingsuit.

Alle drie de games zijn tot 9 januari gratis te downloaden op de Epic Game Store.

Bron: Epic Games Store

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord