Downloadnieuws: Drie SNES games onderweg naar Nintendo Switch Online

Geplaatst: 21 juli 2021 11:16

De Nintendo Switch Online-bibliotheek wordt nogmaals uitgebreid. Er zijn namelijk drie SNES-games onderweg naar de abonnementsdienst.

Het is inmiddels bijna twee jaar geleden dat SNES-games beschikbaar kwamen via Nintendo Switch Online. Sinds die tijd is de Nintendo Switch Online-bibliotheek flink gegroeid. Zo kregen we vorige maand nog vijf nieuwe games voor Nintendo Switch Online met Super Baseball Simulator 1.000, Caveman Ninja, Magical Drop2, Spanky's Quest en Ninja JaJaMaru-kun. Deze maand komen er drie SNES-titels naar de abonnementsdienst. Vanaf volgende week kun je aan de slag met de Sonic-achtige game Claymates, de platformer Jelly Boy en de puzzelgame Bombuzal. Deze games zijn wat minder bekend, maar zeker de moeite waard als je van klassieke SNES-games houdt.

Claymates, Jelly Boy en Bambuzal zijn vanaf 28 juli beschikbaar via Nintendo Switch Online.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord