Downloadnieuws: Drie PS Plus-games bekendgemaakt voor juli

Nieuwe maand, nieuwe PlayStation Plus-games. Sony heeft deze keer voor de maand van juli niet twee, maar drie games op de lijst staan.

Het is nu al tien jaar geleden dat PlayStation Plus de wereld in kwam. Om dat te vieren heeft Sony een extra game aan de lijst van de PlayStation Plus-games toegevoegd, waardoor er volgende maand drie in plaats van twee games beschikbaar zijn. De PlayStation Plus-games van de maand juli zijn: NBA 2K20, Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration en Erica. NBA 2K20 is een open wereld basketbal simulatie-game, waarin je tegenwoordig meer kan dan alleen basketballen. Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration brengt je terug als Lara Croft. Deze keer ga je op avontuur naar de verloren stad van Kitezj en probeer je niet in de handen te vallen van de vijand: de organisatie Trinity. De laatste game is tevens een film, namelijk de interactieve liveaction-thriller Erica. In deze game kies je je eigen pad en zorgt elke keuze er voor dat het verhaal anders verloopt. Het doel is om achter de waarheid van de dood van Erica's vader te komen.

PS Plus abonnementhouders kunnen tot 7 juli nog genieten van onder andere Call of Duty: WWII. Daarna zijn dus tot 3 augustus NBA 2K20, Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration en Erica speelbaar als je een PS Plus abonnement hebt. Over welke game ben jij het meest enthousiast?

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?