Downloadnieuws: Drie PS Plus-games bekendgemaakt voor juli

Geplaatst: 30 juni 2020 15:01
Aangepast: 30 juni 2020 16:31

Nieuwe maand, nieuwe PlayStation Plus-games. Sony heeft deze keer voor de maand van juli niet twee, maar drie games op de lijst staan.

Het is nu al tien jaar geleden dat PlayStation Plus de wereld in kwam. Om dat te vieren heeft Sony een extra game aan de lijst van de PlayStation Plus-games toegevoegd, waardoor er volgende maand drie in plaats van twee games beschikbaar zijn. De PlayStation Plus-games van de maand juli zijn: NBA 2K20, Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration en Erica. NBA 2K20 is een open wereld basketbal simulatie-game, waarin je tegenwoordig meer kan dan alleen basketballen. Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration brengt je terug als Lara Croft. Deze keer ga je op avontuur naar de verloren stad van Kitezj en probeer je niet in de handen te vallen van de vijand: de organisatie Trinity. De laatste game is tevens een film, namelijk de interactieve liveaction-thriller Erica. In deze game kies je je eigen pad en zorgt elke keuze er voor dat het verhaal anders verloopt. Het doel is om achter de waarheid van de dood van Erica's vader te komen.

PS Plus abonnementhouders kunnen tot 7 juli nog genieten van onder andere Call of Duty: WWII. Daarna zijn dus tot 3 augustus NBA 2K20, Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration en Erica speelbaar als je een PS Plus abonnement hebt. Over welke game ben jij het meest enthousiast?

Bron: PlayStation
Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord