Subnautica

  • Ontwikkelaar Unknown Worlds Entertainment
  • Eerste releasedatum 23 januari 2018
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Avonturen, Open-World, Survival
  • Gameliner score -

Downloadnieuws: Drie nieuwe titels toegevoegd aan Xbox Game Pass

Er worden drie nieuwe games toegevoegd aan de Xbox Game Pass voor de console. Dit laat Microsoft weten via Xbox Wire.

De drie nieuwe games waar de gebruikers van Xbox Game Pass binnenkort mee aan de slag kunnen variëren in genre. Secret Neighbor is de eerste toevoeging, het vervolg op survival-horror game Hello Neighbor. De sequel verschilt in zijn voorganger qua speelwijze, het is namelijk een multiplayer ervaring. LEGO Star Wars III: The Clone Wars is de volgende aanvulling. Zoals de titel al doet vermoeden speelt de game zich af tijdens de Clone Wars en de speler kan met meer dan 20 missies aan de slag. De laatste game die wordt toegevoegd aan Xbox Game Pass is Subnautica, de survival game waarbij je op een alien planeet crasht en moet zien te overleven. Vooral onderwater is de wereld goed gevuld. Indiegames Minit en Lonely Mountains: Downhill zijn ook toegevoegd, maar deze games waren al beschikbaar op de pc versie van Xbox Game Pass.

Xbox Game Pass Oktober 2

Secret Neighbor is vanaf morgen beschikbaar. LEGO Star Wars III: The Clone Wars verschijnt op 31 oktober. Tot slot kun je met Subnautica aan de slag op 7 november. Grotere titels zoals Afterparty en The Outer Worlds zijn ook later deze maand te spelen via de service.

BRON Xbox Wire

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?