Downloadnieuws: Dit zijn de PlayStation Plus games voor oktober

PlayStation Plus-abonnees kunnen ook deze maand weer uitkijken naar twee nieuwe gratis games. Vooral de raceliefhebbers en gamers die graag een actie RPG spelen worden deze ronde bediend.

De snelheidsduivels onder ons kunnen hun hart ophalen. Deze maand kun je namelijk aan de slag met Need for Speed: Payback. Deze game draait volledig om straatraces en geeft je de mogelijkheid je bolides te customizen en pimpen tot je erbij neervalt. Als je dan toch met een noodgang door de straten racet, wil je dit natuurlijk wel in stijl doen. De tweede game is Dontnod Entertainment's game Vampyr. Deze duistere game speelt zich af in een alternatief Londen in 1918, waarin de stad wordt geteisterd door angst en geweld. Het is aan jou om de stad weer schoon te vegen en het op te nemen tegen vampierjagers door gebruik te maken van je bovennatuurlijk krachten en handgemaakt wapens.

PlayStation Plus oktober1

Vanaf 6 oktober kun je aan de slag met Need for Speed: Payback en Vampyr. Als je de games van september nog niet hebt gedownload dan moet je er snel bij zijn, want binnenkort zijn PlayerUnknown's Battlegrounds en Street Fighter V niet langer gratis beschikbaar via PlayStation Plus.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?