Downloadnieuws: Dit zijn de PlayStation Plus games voor oktober

Geplaatst: 2 oktober 2020 08:09
Aangepast: 2 oktober 2020 21:37

PlayStation Plus-abonnees kunnen ook deze maand weer uitkijken naar twee nieuwe gratis games. Vooral de raceliefhebbers en gamers die graag een actie RPG spelen worden deze ronde bediend.

De snelheidsduivels onder ons kunnen hun hart ophalen. Deze maand kun je namelijk aan de slag met Need for Speed: Payback. Deze game draait volledig om straatraces en geeft je de mogelijkheid je bolides te customizen en pimpen tot je erbij neervalt. Als je dan toch met een noodgang door de straten racet, wil je dit natuurlijk wel in stijl doen. De tweede game is Dontnod Entertainment's game Vampyr. Deze duistere game speelt zich af in een alternatief Londen in 1918, waarin de stad wordt geteisterd door angst en geweld. Het is aan jou om de stad weer schoon te vegen en het op te nemen tegen vampierjagers door gebruik te maken van je bovennatuurlijk krachten en handgemaakt wapens.

onbekend

Vanaf 6 oktober kun je aan de slag met Need for Speed: Payback en Vampyr. Als je de games van september nog niet hebt gedownload dan moet je er snel bij zijn, want binnenkort zijn PlayerUnknown's Battlegrounds en Street Fighter V niet langer gratis beschikbaar via PlayStation Plus.

Bron: PlayStation
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord