Downloadnieuws: Dit zijn de PlayStation Plus games voor januari

Geplaatst:
Aangepast: 30 december 2020 18:10

De PlayStation Plus games voor januari zijn bekendgemaakt. Volgende maand kunnen PlayStation Plus-abonnees uitkijken naar drie nieuwe gratis games.

2021 wordt ingeluid door Sony met drie PlayStation Plus games. PlayStation Plus-abonnees kunnen vooral aan de slag met RPG's, tenminste als je zowel een PlayStation 4 als een PlayStation 5 hebt. De open-world RPG Maneater wordt namelijk als PlayStation 5-versie beschikbaar gesteld. In Maneater speel je een haai die steeds groter en angstaanjagender wordt hoe meer die eet, van de kleinste vissen naar zelfs mensen. De andere twee games zijn te spelen op de PlayStation 4: Shadow of the Tomb Raider en Greedfall. In de actie-avonturengame Shadow of the Tomb Raider is Lara Croft weer terug voor een nieuwe reis door de jungles van Zuid-Amerika. Het doel is om de wereld te redden van de apocalyps zoals voorspeld is door de Maya's. Als laatste game is Greedfall een actie RPG waarin je een onbekend eiland, die vol zit met magie en verloren geheimen, verkent en missies voltooit op jouw gekozen speelmanier.

Maneater, Shadow of the Tomb Raider en Greedfall zijn van 5 januari tot 1 februari gratis beschikbaar voor PlayStation Plus-abonnees. Shadow of The Tomb Raider en Greedfall zijn te spelen op de PlayStation 4 en PlayStation 5-gebruikers kunnen aan de slag met Maneater. Tot 4 januari kunnen PlayStation Plus-abonnees nog Worms Rumble, Just Cause 4 en Rocket Arena spelen.

Bron: PlayStation
Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord