Downloadnieuws: Dit is het Games with Gold aanbod van februari

De line-up van de Games with Gold voor de komende maand is door Microsoft bekendgemaakt. Zoals altijd zijn er twee Xbox One games beschikbaar. Daarnaast vullen een Xbox 360 en een Xbox-game de lijst aan.

Voor je het weet is de maand weer voorbij. Maandelijks word ik door de Games with Gold weer met mijn neus op de feiten gedrukt, want dan worden games voor de komende maand uit de doeken gedaan. Deze maand zijn er vanzelfsprekend weer een viertal games die gratis binnen te halen zijn als je in het bezit bent van een Xbox Gold abonnement. Bloodstained: Curse of the Moon, Super Bomberman R, Assassin's Creed Rogue en Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy. Deze games vertegenwoordigen tezamen een waarde van een kleine 90 euro en zijn goed voor 3000 gamerscore punten.

De games zijn in februari gratis te downloaden voor Xbox Gold leden.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?