Downloadnieuws: Dit is de Games with Gold line-up voor november

Als je een Xbox Live Gold-abonnement hebt aangeschaft dan krijg je elke maand een aantal gratis games voorgeschoteld. Microsoft heeft vandaag de games voor komende maand bekendgemaakt op hun YouTube-kanaal.

Het mag gezegd worden dat deze maand weer een aardige line-up vanuit het Microsoft kamp beschikbaar gesteld wordt. Xbox One-gamers mogen zich voor nop bezig gaan houden met Battlefield 1, een mooi voorgerecht voor het vijfde deel dat later deze maand uitkomt. Daarnaast kunnen zij ook nog Race the Sun oppikken. Speel je nog op de Xbox 360 dan word je door Microsoft ook zeker niet vergeten. Assassin's Creed en Dante's Inferno zijn gratis en voor niets te downloaden komende maand. In onderstaande video zie je deze games stuk voor stuk nog even voorbij komen.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?