Downloadnieuws: Deze games komen naar Xbox Game Pass op launch

Geplaatst:

Het is tijd voor de nieuwste aankondigingen als het gaat om Game Pass. Een diverse line-up aan games gaan lanceren op de service van Microsoft.

Sniper Elite 5 is onlangs aangekondigd en Xbox laat weten dat de stealth-shooter vanaf dag één te spelen is op Xbox Game Pass. Devolver Digital doet ook een duit in het zakje. Zij lanceren Weird West en Trek to Yomi op de abonnementsdienst van Xbox. Daarnaast worden de games Loot River, Frog Detective: The Entire Mystery, Pupperazzi, Edge of Eternity en Pigeon Simulator toegevoegd. Als kers op de taart krijgen we te horen dat de nieuwe (nog niet aangekondigde) game van Hugecalf Studios ook op Game Pass lanceert. Het ziet er naar uit dat dat een bijzondere golf-game gaat worden.

Wat vind jij van de nieuw aangekondigde games voor Game Pass? Of heb je meer interesse in de andere games die al aangekondigd waren voor de service? Laat het ons weten in de comments.

Bron: Xbox
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sniper Elite 5

Series

Sniper Elite

Uitgever

Rebellion

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

26 mei 2022

Ontwikkelaar

Rebellion Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord