Downloadnieuws: Deze games komen naar PlayStation Now

Geplaatst: 3 januari 2022 22:10
Aangepast: 3 januari 2022 22:10

De maand januari brengt een aantal games naar PlayStation Now. De dienst van PlayStation wordt onder meer aangevuld met Mortal Kombat 11.

Het jaar gaat goed van start voor mensen die een PlayStation Now abonnement hebben. Zoals iedere maand, kwamen ook in december een aantal games naar PlayStation Now. Voor je het weet zijn de feestdagen aan je voorbij gevlogen en heeft PlayStation alweer de volgende collectie games voor je in petto. Deze maand wordt de bibliotheek aangevuld met Mortal Kombat 11, Final Fantasy XII: The Zodiac Age, Fury Unleashed, Unturned, Super Time Force Ultra en Kerbal Space Program: Enhanced Edition. Als je tijdens de kerstvakantie je backlog helemaal hebt weggewerkt, dan heb je deze maand dus weer genoeg om te spelen. Toch niet helemaal je cup of tea? Dan kun je natuurlijk altijd nog even checken of de PlayStation Plus games van januari wel in je straatje passen.

Mocht het zo zijn dat je het aanbod wat vind tegenvallen, dan is er wellicht nog hoop. Het gerucht gaat dat PlayStation bezig is met een Xbox Games Pass tegenhanger.

Bron: PlayStation
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mortal Kombat 11

Series

Mortal Kombat

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

23 april 2019

Ontwikkelaar

NetherRealm Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord