Downloadnieuws: Destroy All Humans!, Fable en meer naar Xbox Game Pass

Geplaatst: 21 april 2021 11:20

De Xbox Game Pass wordt binnenkort weer uitgebreid met een aantal nieuwe titels. Ditmaal zijn het onder andere Destroy All Humans! en Fable die de bibliotheek komen uitbreiden.

De Xbox Game Pass is een waar pareltje als het gaat om abonnementsdiensten waar je games mee kunt spelen. De uitgebreide en diverse bibliotheek zorgt ervoor dat je niet uitgespeeld raakt. Daarnaast zorgt Microsoft er ook regelmatig voor dat deze bibliotheek verder wordt uitgebreid. Zo kwamen er vorige maand nog een aantal JRPG's naar Game Pass en is inmiddels ook de monsterhit GTA V terug op Game Pass. Microsoft heeft nu onthuld dat er binnenkort nog meer games aan de bibliotheek worden toegevoegd. Zo worden Phogs!, Second Extinction, Destroy All Humans!, Fable III en Fable Anniversary in de komende weken aan de line-up toegevoegd.

Phogs!, Second Extinction, Destroy All Humans!, Fable III en Fable Anniversary worden gedurende de periode van 22 april tot en met 30 april toegevoegd aan de Game Pass-bibliotheek.

Bron: Microsoft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord