Downloadnieuws: Destroy All Humans!, Fable en meer naar Xbox Game Pass

De Xbox Game Pass wordt binnenkort weer uitgebreid met een aantal nieuwe titels. Ditmaal zijn het onder andere Destroy All Humans! en Fable die de bibliotheek komen uitbreiden.

De Xbox Game Pass is een waar pareltje als het gaat om abonnementsdiensten waar je games mee kunt spelen. De uitgebreide en diverse bibliotheek zorgt ervoor dat je niet uitgespeeld raakt. Daarnaast zorgt Microsoft er ook regelmatig voor dat deze bibliotheek verder wordt uitgebreid. Zo kwamen er vorige maand nog een aantal JRPG's naar Game Pass en is inmiddels ook de monsterhit GTA V terug op Game Pass. Microsoft heeft nu onthuld dat er binnenkort nog meer games aan de bibliotheek worden toegevoegd. Zo worden Phogs!, Second Extinction, Destroy All Humans!, Fable III en Fable Anniversary in de komende weken aan de line-up toegevoegd.

Game Pass eind april

Phogs!, Second Extinction, Destroy All Humans!, Fable III en Fable Anniversary worden gedurende de periode van 22 april tot en met 30 april toegevoegd aan de Game Pass-bibliotheek.

BRON Microsoft

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?