Descenders

  • Ontwikkelaar RageSquid
  • Eerste releasedatum Onbekend
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series
  • Genre Racing, Sport
  • Gameliner score -

Downloadnieuws: Descenders gratis met Nintendo Switch Online

Vandaag is bekendgemaakt dat Descenders de volgende game is die je kan uitproberen met een Nintendo Switch Online-abonnement. Spelers kunnen de volledige game voor een hele week uitproberen.

Descenders is beschikbaar als een Game Trials-evenement waarbij een hele game tijdelijk beschikbaar is om uit te proberen. In Descenders ga je zo snel mogelijk een helling af op een fiets, maar de helling zit vol met obstakels. Iedere wereld waar je in speelt, wordt opnieuw gegenereerd, dus iedereen krijgt unieke uitdagingen voorgeschoteld. Als het je wat lijkt om met een fiets een helling af te stunten, dan is dit je kans om het uit te proberen met een Nintendo Switch Online-abonnement.

Descenders is gratis te spelen tussen 21 april en 27 april met een Nintendo Switch Online-abonnement.

BRON Nintendo

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?