Downloadnieuws: Dead By Daylight is gratis in Epic Games Store

Geplaatst: 3 december 2021 13:40

Er is weer een gratis game te downloaden via de Epic Games Store. Deze week gaat de eer naar Dead By Daylight dat nog steeds wordt ondersteund met updates.

Het was een goed jaar voor de studio Behaviour Interactive Inc. Eerder dit jaar haalde Dead By Daylight een record aantal spelers op Steam en werd het vijfjarige jubileum gevierd. Mocht je al tijden twijfelen over het aanschaffen van de game dan heb je nu de kans om dit helemaal gratis te doen. Dead By Daylight is namelijk gratis te downloaden via de Epic Games Store. Hoogsten tijd dus om uit de handen van de moordenaar te blijven door de generators op te starten en door de deur te ontsnappen. Of juist om de spelers aan een haak te hangen, zodat ze het gebied niet levend verlaten.

Mocht je toch nog twijfelen over Dead By Daylight hebben wij drie redenen om Dead By Daylight uit te proberen voor je op een rij gezet.

Dead By Daylight is tot dondedag 9 september gratis te downloaden via de Epic Games Store.

Bron: Epic Games Store

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead by Daylight

Series

-

Uitgever

Behaviour Interactive

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

14 juni 2016

Ontwikkelaar

Behaviour Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord