Check hier alle e3 2019-content

Downloadnieuws: De Sims 4 is gratis verkrijgbaar

Liefhebbers van de Sims-games werden vandaag aangenaam verrast. De Sims 4 is namelijk vanaf vandaag tijdelijk gratis verkrijgbaar via de digitale winkel van Origin.

Vandaag gebeurde er iets opmerkelijks, iets wat niemand had voorzien. In de digitale winkel van game service Origen staat de Sims 4 gratis aangeboden aan een ieder die interesse heeft. Voor twijfelaars dus de perfecte gelegenheid om het spel alsnog te bemachtigen. Wanneer je de game download herinnert de digitale winkel je er nog wel even aan dat er een Digital Deluxe editie bestaat. Deze kost je 49 euro.

Sims 4

De Sims 4 is tot 28 mei gratis verkrijgbaar via Origin. Ook na deze datum blijven gedownloade kopieën gratis speelbaar.

BRON Origin

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?