Downloadnieuws: De nieuwe games voor PlayStation Now in maart

In maart komen er weer nieuwe games bij de PlayStation Now-bibliotheek. Deze maand krijgen we World War Z en nog een paar andere games erbij.

De games die je via PlayStation Now kunt spelen, worden er steeds meer. Vorige maand werd de bibliotheek uitgebreid met onder andere Call of Duty: Black Ops III, Detroit: Become Human en WWE 2K Battlegrounds. Vanaf vandaag zijn er weer nieuwe games te spelen met de abonnementsdienst. Deze maand worden de volgende vier games toegevoegd. World War Z voegt meer zombies toe aan de line-up. Daarnaast is er Ace Combat 7: Skies Unknown als vliegsimulatiegame die ook VR-missies heeft. Met InFamous Second Son kan er met superkrachten gespeeld worden op de PlayStation. Tot slot is er Superhot, de shooter waar in slow motion de kogels om je heen vliegen. Dit zijn vier games die veel diversiteit toevoegen aan PlayStation Now.

World War Z, Ace Combat 7: Skies Unknown, InFamous: Second Son en Superhot zijn nu beschikbaar via PlayStation Now. World War Z is tot 6 september beschikbaar en Ace Combat 7: Skies Unknown tot 31 mei.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?