Downloadnieuws: Darksiders, Final Fantasy en meer naar Xbox Game Pass

Ook in de maand augustus wordt de Xbox Game Pass-bibliotheek verder uitgebreid. Deze maand worden er zeven nieuwe games aan de abonnementsdienst toegevoegd.

Microsoft heeft gisteren onthuld dat er zeven nieuwe games naar de Xbox Game Pass komen. Zes van deze games worden vandaag al toegevoegd. Voor de Xbox One-variant van Game Pass zijn dat de actie-RPG Darksiders: Genesis en de horrorgame The Dark Pictures Anthology: Man of Medan. De games die vandaag zowel beschikbaar zijn via Game Pass op de Xbox als op de pc zijn de ID@Xbox-games It Lurks Below, Trailmakers, UnderMine en Xeno Crisis. Volgende week wordt de zevende game aan de line-up toegevoegd. Dat is de HD-variant van de meest bekende JRPG Final Fantasy VII.

Game Pass augustus

Darksiders: Genesis en Man of Medan zijn vanaf vandaag beschikbaar voor Game Pass op de Xbox One. De vier ID@Xbox-games zijn ook vanaf vandaag beschikbaar op zowel de Xbox One als de pc. Final Fantasy VII HD is vanaf 13 augustus beschikbaar via Game Pass op de Xbox One en pc.

BRON Microsoft

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?