Downloadnieuws: Conker aanwezig bij Xbox Games With Gold van juli

Geplaatst: 29 juni 2021 21:13

De Xbox Games With Gold van de maand juli zijn onthuld. Normaliter zijn we bij Gameliner kritisch op de selectie, maar deze maand ziet het er een stukje beter uit.

Zo kunnen we namelijk aan de slag met de bizarre Rock of Ages 3: Make & Break. In deze titel staat humor centraal en moet je proberen je bal door diverse parcours heen te rijden. Ook kun je je eigen tracks bouwen. Bekijk hier onze review van Rock of Ages 3: Make & Break. De andere Xbox One-game is Planet Alpha. In deze survival-game ben je gestrand op een alien-planeet en is het de bedoeling dat je de vijandelijke wereld doorreist en overleeft. Conker is back baby. Conker: Live & Reloaded staat aan de aftrap van Games With Gold van de maand juli. Deze alcoholische eekhoorn is te bewonderen in een 4k-resolutie dankzij Xbox's verbeterde backwards compatibility. Als afsluiter zien we dat de retro-arcadegames van Midway beschikbaar worden via een handige bundel genaamd Midway Arcade Origins. Bekijk hier de titels van Xbox Games With Gold voor de maand juni. Je hebt nog eventjes om ze te claimen!

De nieuwe Xbox Games With Gold zijn te downloaden in de maand juli.

Bron: Xbox
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord