Check hier alle E3 2021-content

Conan Exiles

  • Ontwikkelaar Funcom
  • Eerste releasedatum 8 mei 2018
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Open-World, Survival
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Conan Exiles komt naar Game Pass

Conan Exiles gaat binnenkort een debuut maken op Xbox Game Pass. Daarnaast krijgen we ook een releasedatum van de uitbreiding genaamd Isle of Siptah voor de consoles.

Wanneer de survivalgame precies naar de service van Microsoft komt is nog niet duidelijk. De tweet hieronder geeft alleen aan dat Conan Exiles snel te spelen is via Xbox Game Pass. Dit geldt voor zowel de pc als de Xbox One-versie. Naast de aankondiging van het downloadnieuws, maakt Funcom ook bekend dat de nieuwe uitbreiding naar de consoles komt. In de Isle of Siptah DLC maakt je kennis met nieuwe wezens, ga je op avontuur in nieuwe omgevingen en kun je nieuwe materialen verzamelen voor het bouwen van je eigen steden. De DLC was al een tijdje beschikbaar in Early Access op de pc, maar komt nu ook naar de consoles. Op 27 mei lanceert de uitbreiding, dus je kan er vanuit gaan dat Conan Exiles voor die tijd beschikbaar is via Xbox Game Pass. Bekijk hier de review van Conan Exiles.

Conan Exiles is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON Funcom

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?