Resident Evil: Revelations

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 27 januari 2012
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U, Nintendo 3DS, PlayStation 4
  • Genre Horror
  • Gameliner score

Downloadnieuws: CoD: Black Ops 3 - Zombies Chronicles en Resident Evil: Revelations

Het downloadnieuws is terug op de donderdag! Zoals gebruikelijk kijken we in dit item naar de nieuwste games en aanbiedingen die deze week te vinden zijn in de Steam Store, PlayStation Store, Xbox Live Marketplace en Nintendo eShop. Deze week met Call of Duty: Black Ops 3 - Zombies Chronicles, Resident Evil Revelations en Mirror's Edge Catalyst.

PSN - Call of Duty: Black Ops 3 - Zombies Chronicles

Call of Duty: Black Ops 3 ontvangt anderhalf jaar na release een nieuwe map-pack. Het gaat om de Zombies Chronicles-DLC, die logischerwijs alleen zombie-content bevat. Het bestaat uit acht klassieke zombie-maps uit Call of Duty: World at War, Black Ops 1 en Black Ops 2. Het gaat om onder andere Nacht Der Untoten, Moon en Origins. Zombies Chronicles is nu verkrijgbaar op de PlayStation 4 voor 29,99 euro.

Nintendo eShop - Resident Evil Revelations

Resident Evil: Revelations speelt zich af in 2005 tussen het verhaal van Resident Evil 4 en Resident Evil 5. In de survival horrorgame gaan Jill Valentine en haar partner Parker Luciani aan boord van een verlaten cruiseschip om daar Chris Redfield te vinden. Al snel blijkt het cruiseschip toch niet zo verlaten... Resident Evil: Revelations voor de Nintendo 3DS kost normaal 29,99 euro, maar is tot en met 25 mei in de aanbieding voor 6,99 euro.

XBLA - Mirror's Edge Catalyst

Mirror's Edge Catalyst is een first-person avontuur waarin je in de huid kruipt van de free-runner Faith. Met haar skills is zij de ideale persoon om pakketjes te vervoeren in de gevaarlijke city of Glass. Al snel gaat het mis en wordt Faith opgejaagd door de Kruger Security-divisie. Mirror's Edge is deze week aan te schaffen voor de Xbox One met 67% korting.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?