Check hier alle e3 2019-content
Overcooked
  • RELEASEDATUM 3 augustus 2016
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GAMELINER SCORE -

Downloadnieuws: Check nu de Xbox Games with Gold van oktober

De Xbox Games With Gold van oktober zijn bekend. De gratis line-up is vanaf 1 oktober binnen te halen en is een maand lang beschikbaar. Ook wordt aankomende maand de Xbox Game Pass wordt aangevuld met een flink aantal knallers.

Zoals gewoonlijk worden de Xbox Games With Gold met een interval vrijgegeven. Op 1 oktober kunnen we van start met Overcooked! op de Xbox One. Tevens verschijnt Stuntman: Ignition op dezelfde datum voor de Xbox 360. Op 15 en 16 oktober start de tweede ronde met Victor Vran voor de Xbox One en Hitman: Blood Money voor de Xbox 360. Ook bezitters van de Xbox Game Pass kunnen op 1 oktober in de handjes wrijven. Op die datum zijn namelijk de volgende games beschikbaar: Metro Redux, Wolfenstein: The New Order, LEGO Indiana Jones, Split/Second, Shantae en Westerado: Double Barreled. De knaller komt in de vorm van Forza Horizon 4 die op de dag van release direct speelbaar is middels de Xbox Game Pass.

BRON Microsoft

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy WijnbergAls het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?