Downloadnieuws: Borderlands, Grand Theft Auto V en Rocket League

Geplaatst:

Inmiddels is het weer donderdag. Dit betekent dat het ook deze keer weer tijd is voor het downloadnieuws. Zoals altijd betekent dit dat we gaan kijken naar leuke games en aanbiedingen die deze week te vinden zijn in de Steam Store, PlayStation Store, Xbox Live Marketplace en Nintendo eShop. Deze week zijn dat Borderlands: The Handsome Collection, Grand Theft Auto V en Rocket League.

XBL - Borderlands: The Handsome Collection

Borderlands: The Handsome Collection bestaat uit de remasters van Borderlands 2 en Borderlands: The Pre-Sequel, inclusief alle DLC. Gamedata van de Xbox 360 kan worden overgezet naar de Xbox One. De game is vanaf vandaag nog vijf dagen met 67% in de aanbieding.

PSN - Grand Theft Auto V

De PlayStation Store heeft op dit moment meerdere Grand Theft Auto-bundles in de aanbieding. Zo heeft Grand Theft Auto V op dit moment 57% korting en is ook Grand Theft Auto Online aan te schaffen met 33% korting. Deze aanbiedingen zijn beschikbaar tot en met 22 februari.

XBL - Rocket League

Voor een combinatie van auto's en voetbal moet je bij Rocket League zijn. Hier is het namelijk de bedoeling dat je, terwijl je een auto bestuurt, punten scoort door de bal in het doel te krijgen. Voor de mensen die deze game nog niet uit hebben kunnen proberen is er goed nieuws, de game is op dit moment met 40% in de aanbieding. Ook de bijbehorende DLC's zijn verkrijgbaar met een fikse korting.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Grand Theft Auto V

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

17 september 2013

Ontwikkelaar

Rockstar North

Gameliner Awards

Beste game van 2013

Lees meer