Black Desert Online

  • Ontwikkelaar Pearl Abyss
  • Eerste releasedatum 3 maart 2016
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre MMO, RPG
  • Gameliner score -

Downloadnieuws: Black Desert Online gratis voor Prime Gaming leden

Pearl Abyss is een samenwerking aangegaan met Amazon. Hierdoor is Black Desert Online tijdelijk gratis voor Prime Gaming leden.

Amazon Prime leden kunnen rekenen op flink wat gratis goodies. Ontwikkelaar Pearl Abyss heeft namelijk vandaag een samenwerking aangekondigd met Amazon en om dit nieuws te vieren is Black Desert Online tijdelijk gratis voor Prime Gaming leden. Er staan daarbij veel in-game belongingen klaar voor nieuwe en bestaande spelers van Black Desert Online. Daarnaast ontvangen Prime Gaming leden die gebruik maken van deze aanbieding de Black Desert Online gamepass en een gratis pet. Prime Gaming-spelers van Black Desert Console kunnen een gratis pet en Maid Fairy Irene claimen.

Black Desert Online Amazon Prime Gaming

Black Desert Online is vanaf nu tot en met 5 mei gratis te downloaden voor Prime Gaming leden. Tot 30 juni krijgen Amazon Prime leden ook elke maand nieuwe beloningen voor de game. Voor wie nog andere gratis games zoekt: Tales of The Neon Sea is nog tot 16:00 gratis via de Epic Games Store. Daarna is in de Epic Games Store 3 out of 10: Season Two, zoals diens voorgangers, gratis beschikbaar.

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?