Downloadnieuws: Battlefield V, God of War, FIFA 19 en meer met korting tijdens PlayStation Store Summer Sale

In de zomer is het natuurlijk weer tijd voor de Summer Sales van verschillende digitale gamewinkels. Zo kun je Battlefield V, God of War, FIFA 19 en meer met korting krijgen tijdens de PlayStation Store Summer Sale.

Met deze belachelijk hoge temperaturen is er natuurlijk maar een ding dat je kunt doen: lekker binnen blijven zitten met de airco aan, de voetjes omhoog en heerlijk de hele dag gamen. Als je echter je gehele gamebibliotheek al hebt doorgespit en inmiddels het verhaal van je favoriete RPG wel kunt dromen of juist iedereen domineert in die ene Battle Royale, dan is het natuurlijk tijd voor iets nieuws. Gelukkig is de PlayStation Store Summer Sale onlangs van start gegaan om het PlayStation 4-bezitters iets vriendelijker voor de portemonnee te maken. Met kortingen die wel op kunnen lopen tot 60% is het zeker de moeite waard om er een kijkje te nemen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Battlefield V of God of War voor de helft van de prijs? Ook kun je flink besparen op games als FIFA 19, Red Dead Redemption 2 en nog veel meer.

PlayStation Store Summer Sale 2019

De PlayStation Store Summer Sale loopt nog tot 21 augustus

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?