Downloadnieuws: Battlefield V, God of War, FIFA 19 en meer met korting tijdens PlayStation Store Summer Sale

Geplaatst: 25 juli 2019 10:31
Aangepast: 3 augustus 2019 09:49

In de zomer is het natuurlijk weer tijd voor de Summer Sales van verschillende digitale gamewinkels. Zo kun je Battlefield V, God of War, FIFA 19 en meer met korting krijgen tijdens de PlayStation Store Summer Sale.

Met deze belachelijk hoge temperaturen is er natuurlijk maar een ding dat je kunt doen: lekker binnen blijven zitten met de airco aan, de voetjes omhoog en heerlijk de hele dag gamen. Als je echter je gehele gamebibliotheek al hebt doorgespit en inmiddels het verhaal van je favoriete RPG wel kunt dromen of juist iedereen domineert in die ene Battle Royale, dan is het natuurlijk tijd voor iets nieuws. Gelukkig is de PlayStation Store Summer Sale onlangs van start gegaan om het PlayStation 4-bezitters iets vriendelijker voor de portemonnee te maken. Met kortingen die wel op kunnen lopen tot 60% is het zeker de moeite waard om er een kijkje te nemen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Battlefield V of God of War voor de helft van de prijs? Ook kun je flink besparen op games als FIFA 19, Red Dead Redemption 2 en nog veel meer.

De PlayStation Store Summer Sale loopt nog tot 21 augustus

Bron: PlayStation
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord