Downloadnieuws: Back 4 Blood, Destiny 2 en meer naar Xbox Game Pass

Geplaatst:

Deze maand worden er weer nieuwe games toegevoegd aan Xbox Game Pass. Er worden maar liefst acht games toegevoegd, waaronder Back 4 Blood en Destiny 2: Beyond Light.

Vanaf vandaag kun je aan de slag met Totally Accurate Battle Simulator, een simulatorgame waarin jij je eigen gevechten kunt creëren in een fantasiewereld of een leger kunt sturen om het op te nemen tegen vrienden in multiplayer-modus. Binnenkort kun je op avontuur in The Procession to Calvary, een horrorhuis verkennen in Visage of het opnemen tegen angstaanjagende wezens in de coöperatieve first-person shooter Back 4 Blood. Dat wordt lekker griezelen deze maand! Hou je van first-person shooters, maar niet van horror? Dan is Destiny 2: Beyond Light wellicht een game voor jou. Deze shooter wordt volgende week toegevoegd aan Xbox Game Pass samen met de roguelike kaartspel Ring of Pain, de actie-RPG The Riftbreaker en de avonturengame The Good Life. De vorige maand werden Sable, Aragami 2 en meer toegevoegd aan Xbox Game Pass.

Alle genoemde games zijn beschikbaar op Cloud, console en pc met uitzondering van Destiny 2: Beyond Light die enkel beschikbaar is voor de pc.

Bron: news.xbox.com
Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord