Assassin's Creed: Syndicate

  • Ontwikkelaar Ubisoft Quebec
  • Eerste releasedatum 23 oktober 2015
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Assassin's Creed Syndicate gratis bij Epic Game Store

De Epic Game Store geeft weer wat gratis games weg. Dit keer kunnen spelers aan de slag met Assassin's Creed Syndicate, die gratis te downloaden is voor een week.

De steampunk Assassin's Creed game is ondertussen al een tijdje geleden uitgebracht, maar Epic vond het een goed idee om de game nog even in het zonnetje te zetten. Spelers kunnen binnenkort het avontuur van Jacob en Evie Frye (her)beleven. De game speelt zich af tijdens de industriële revolutie in Londen. Eerder dit jaar gaf Epic al drie games weg. Nog meer behoefte aan je Assassin's Creed fix? Check dan vooral de Drie van die sluipmoordenaars die voorkomen in de populaire serie van Ubisoft.

Assassins Creed Syndicate

Assassin's Creed Syndicate is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON Eurogamer

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?