Age of Empires IV

  • Ontwikkelaar World's Edge
  • Eerste releasedatum 28 oktober 2021
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Age of Empires IV komt naar de Xbox Game Pass

Age of Empires IV, Dragon Ball FighterZ en een aantal andere games worden binnenkort toegevoegd aan de bibliotheek van de Xbox Game Pass.

Eerder deze week werd Outriders voor de pc al toegevoegd aan de Game Pass, nadat hier al een tijdje geruchten over rondgingen. De game was op release al te spelen op de xbox via de Game Pass, maar pas vanaf 19 oktober is de game op Game Pass ook voor de pc beschikbaar. In de laatste weken van deze maand komen er nog een aantal extra games bij. Dragon Ball FighterZ, een vechtgame waarin je 3 vs. 3 gevechten speelt, Echo Generation, een voxel avonturen game waarin je aliens gaat bevechten en Everspace 2, een spaceship shooter, komen op 21 oktober naar de Game Pass. Op 28 oktober komen er ook nog een aantal games bij, waaronder één van de meest populaire strategie games Age of Empires IV en de horror game Alan Wake's American Nightmare, net op tijd voor halloween.

Op 21 oktober en 28 oktober komen er weer nieuwe games naar de Xbox Game Pass.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?