Downloadbare content voor Uncharted 2: Among Thieves

Na de verbluffende gameplay demo van Uncharted 2: Among Thieves tijdens de E3, zijn er veel gamers die naar deze topper uitkijken. Er is nu wat informatie gelekt, iemand is zo vrij geweest om de co-president van Naughty Dog, Evan Wells, te vragen of de game downloadbare content krijgt.

De beste man wist dit te bevestigen; er komt dus downloadbare content voor de game. Helaas was dit het enige wat Evan wou vertellen. Het enige wat nog uit zijn mond kwam na het antwoord op de vraag was:

I can't talk about it.

Het is in ieder geval altijd goed nieuws om te horen dat een game downloadbare content krijgt, dit verhoogt alleen maar de replay waarde. Verwacht wordt dat Uncharted 2: Among Thieves dit jaar nog verschijnt.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?