Downloadbare content voor Lemmings

Wie kent er nou niet die schattige Lemmings met hun zeeziek groene kapsels? Deze klassieker verscheen al enige tijd terug in de PlayStation Store, zodat men de game weer opnieuw kon beleven op de PlayStation 3.

Om deze tijdloze klassieker nog verder op te rekken verschijnt er binnenkort extra content. Deze content zal onder andere Trophies bevatten. Wanneer precies deze content verschijnt en wat de Trophies zullen zijn is nog niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?