Mirror's Edge

  • Ontwikkelaar EA DICE
  • Eerste releasedatum 16 oktober 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score

Downloadbare content Mirror's Edge krijgt een datum

Ontwikkelaar DICE zal deze maand nog downloadbare content beschikbaar stellen voor hun nieuwste game Mirror's Edge. Eerder werd er al gezegd dat deze toevoeging in het begin van 2009 uit zou komen. Nu heeft de content echter een officiële datum gekregen en wel 29 januari. Vanaf deze dag kun je de content binnen gaan hengelen via zowel PSN als Xbox Live.

Op Xbox Live zul je de content voor 800 Microsoft points kunnen downloaden en via het PlayStation Network voor tien dollar. De downloadbare content bevat zeven nieuwe levels die negen nieuwe races met zich meebrengen. Voor PlayStation 3 bezitters zit er nog een extraatje bij. Zij zullen een extra speelomgeving er gratis erbij krijgen.

Naast dit mooie nieuws is er ook een nieuwe trailer vrijgegeven waarin je een voorproefje krijgt van de nieuwe levels en races.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?