Fallout 3

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 31 oktober 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Downloadbare content Fallout 3 bijna klaar

Fallout 3 mag gerust een parel genoemd worden en als daar ook nog eens hemelse content aan wordt toegevoegd, dan kan een vreugdedansje haast niet uitblijven. De PC en Xbox 360 bezitters kregen eerder al downloadbare content, gamers met een PlayStation 3 wachten echter al veel langer op extra content. Het was al eerder door mij vermeld, maar nu is bekend dat de extra content bijna klaar is. Helaas is er momenteel nog geen releasedatum.

Het gaat hier om de downloadbare content Operation: Anchorage, de ontwikkeling daarvan voor de PlayStation 3 is bijna afgerond. Pete Hines van Bethesda Softworks heeft dit allemaal onthuld, ook vertelt hij erbij dat het langer heeft geduurd omdat de PlayStation 3 gewoon een heel ander platform is:

We are trying to put the finishing touches on it now, but as I said above it's a different task than DLC on another platform, and so there are things we have to finish doing and testing before it's done on PS3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?