Mass Effect

  • Ontwikkelaar BioWare
  • Eerste releasedatum 23 november 2007
  • Platformen Pc, Xbox 360
  • Genre RPG, Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Downloadable content voor Mass Effect online

Vanaf vandaag kunnen fans van Mass Effect de nieuwe downloadable content spelen, welke zojuist is toegevoegd aan Xbox Live Marketplace. De extra content, genaamd Bring Down The Sky, is als side quest te starten vanaf een planeet en zal voor ongeveer anderhalf uur extra speelplezier zorgen. Tevens voegt het een extra Achievement toe aan de game, die 50 gamerscore oplevert.

De circa 250 MB grote content is ter download beschikbaar voor 400 Microsoft Points.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?