Check al onze gamescom content hier!

Download nu de nieuwste firmware op je PlayStation 3

Regelmatig komt Sony met nieuwe firmware updates voor de PlayStation 3 en PSP. Het is al een tijd geleden dat de PlayStation 3 een firmware update heeft gehad. Zijn laatste update was in mei. Vandaag is er een nieuwe update voor Sony's bakbeest.

Er is niet veel nieuw aan versie 2.80. De stabiliteit van enkele games is verbeterd en voor de rest is er niets veranderd. Zodra je je PlayStation 3 opstart zal je de melding krijgen dat er een nieuwe firmware beschikbaar is.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?