Download nu de NHL 2011 demo

Ijshockey is een typisch Amerikaanse sport. Samen met bijvoorbeeld honkbal en American Football. Toch zijn er ook liefhebbers van de sport in Europa. Die liefhebbers kunnen nu NHL 2011 proberen op Xbox Live.

NHL 2011 kent een hoop vernieuwingen, waaronder de Be A Pro modus. Hiermee kan je jouw droomteam samenstellen. De PlayStation 3-versie van de demo verschijnt morgen op het PlayStation Network.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?