Viking: Battle for Asgard

  • Ontwikkelaar The Creative Assembly
  • Eerste releasedatum 28 maart 2008
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score

Download nu de Making Of van Viking op Xbox Live

Viking: Battle Of Asgard is de nieuwste game van de makers van Rome- en Medieval: Total War. Hun nieuwste game was dan ook een stap in de andere richting aangezien ze eerst alleen RTS games maakte en Viking een Hack 'n Slash game is.

Er is vandaag een Making Of van deze game op Xbox Live Marketplace te vinden waar je kan zien hoe de ontwikkelaars bezig zijn met Viking: Battle For Asgard. Download hem nu!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?