Turning Point: Fall of Liberty

  • Ontwikkelaar Spark Unlimited
  • Eerste releasedatum 28 maart 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score -

Download nu de demo Turning Point: Fall of Liberty

Vandaag is de demo van Turning Point: Fall of Liberty te downloaden via de Marketplace van Xbox Live. Dit meldt Codemasters in een persbericht. De demo is 1,24 GB groot.

Turning Point: Fall of Liberty is een Tweede Wereldoorlog-shooter. De game speelt zich af in 1952. Het is een alternatieve Tweede Wereldoorlog. De Duitsers hebben de macht over heel Europa weten te krijgen, onaangekondigd vallen ze Amerika binnen via New York.

Zodra de Duitsers New York binnenvallen staat de bouwvakker Dan Carson boven op een gebouw in aanbouw. Het gebouw wordt geraakt en stort in. Carson moet een uitweg zien te vinden om te overleven. De omgeving waarin het verhaal zich afspeelt is vernieuwend, gezien de vele andere oorlogsshooters die zich in Franse dorpjes afspelen. Dit keer zul je gevechten moeten leveren in New York met op de achtergrond het Vrijheidsbeeld en het Empire State Building.

De game wordt op 28 maart verwacht voor de Xbox 360, PlayStation 3 en de PC.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?