Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Halo: Combat Evolved

  • Ontwikkelaar Bungie
  • Eerste releasedatum 15 november 2001
  • Platformen Pc, Xbox
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Download Halo: Combat Evolved voor een prikkie

In het kader van de Holiday Deal of the Week die Microsoft in het leven heeft geroepen in de maand december kan je vanaf morgen het eerste deel van de Halo serie downloaden voor de helft van de prijs.

Halo: Combat Evolved kost normaal gesproken 1200 Microsft Points, maar is voor Xbox Live-gamers met een Gold Account voor 600 Microsoft Points te downloaden. Halo: Combat Evolved verscheen in 2001 als één van de lanceringsgames voor de Xbox. De game kreeg zeer hoge waarderingen in recensies en was het begin van de succesvolle Halo-franchise.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?