Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Pokémon Pearl

  • Ontwikkelaar Game Freak
  • Eerste releasedatum 28 september 2006
  • Platformen Nintendo DS
  • Genre JRPG
  • Gameliner score

Download Darkai op de Pokémon Day

Jetix organiseert in samenwerking met Nintendo op 30 en 31 augustus de Pokémon Day in Walibi World. Deze dagen staan helemaal in het teken van de mega populaire Pokémon-games.

Diverse activiteiten kun je daarbij doen, waaronder het verkrijgen van Darkai, een legendarische Pokémon. Je kunt deze downloaden naar je Pokémon Pearl of Diamond game. Dit kon vooralsnog alleen in Amerika en Japan via een speciaal Nintendo-event.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?