Download Buzz! Quiz World op 17 december

Sony heeft aangekondigd dat Buzz! Quiz World ook naar het PlayStation Network komt. Vanaf 17 december is het namelijk mogelijk om deze titel te downloaden voor op je PSP. Met 3000 nieuwe vragen en de multiplayer modi zal je hier wel weer even zoet mee zijn.

Over de prijs is nog niets bekend. Verder komt deze week nog wel voor de PlayStation 3 het Rock Idols Quiz Pack. Voor zover het Buzz nieuws, nu oefenen zodat je op 17 december meteen alles goed heb!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?