Double XP weekend voor Call of Duty

Activision en Treyarch organiseren regelmatig Double XP weekends voor Call of Duty en dit weekend kan dan natuurlijk niet achterblijven. Vanaf vrijdag 3 juli tot maandag 6 juli heeft Treyarch namelijk een Double XP weekend georganiseerd voor Call of Duty: World at War.

Overigens is het Double XP weekend alleen nog maar bevestigd voor de Xbox 360 versie. De andere versies blijven echter achter, maar hopelijk zal dit snel veranderen, want iedereen wil natuurlijk extra ervaringspunten winnen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?