Dota Underlords gaat Early Access verlaten

Geplaatst: 1 februari 2020 16:00

Valve heeft via een update op Steam laten weten dat Dota Underlords binnenkort de Early Access verlaat. De plannen waren er al eerder, maar de officiële releasedatum is nu bekendgemaakt.

Dota Underlords is een gratis Auto-battler game dat zich afspeelt in de wereld van Dota, een andere game ontwikkeld door Valve. In Dota Underlords krijg je helden tot je beschikking die op een map vechten tegen de helden van je tegenstander. Wanneer je drie keer dezelfde held hebt, kun je deze samenvoegen voor een sterkere versie. Met het verlaten van de Early Access wordt direct seizoen een ingeluid. Dit betekent dat er ook seizoensrotaties gaan plaats vinden waar oude helden en voorwerpen plaats moeten maken voor nieuwe.

Dota Underlords is op het moment speelbaar op de pc, android en iOS. Op 25 februari verlaat de game de Early Access.

Bron: Steam

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dota Underlords

Series

-

Uitgever

Valve

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Mobile

Releasewindow

25 februari 2020

Ontwikkelaar

Valve Software

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord