Dota Underlords
  • ONTWIKKELAAR Valve Software
  • EERSTE RELEASEDATUM 25 februari 2020
  • PLATFORMEN Pc, iOS, Android
  • GENRE Strategie
  • GAMELINER SCORE -

Dota Underlords gaat Early Access verlaten

Valve heeft via een update op Steam laten weten dat Dota Underlords binnenkort de Early Access verlaat. De plannen waren er al eerder, maar de officiële releasedatum is nu bekendgemaakt.

Dota Underlords is een gratis Auto-battler game dat zich afspeelt in de wereld van Dota, een andere game ontwikkeld door Valve. In Dota Underlords krijg je helden tot je beschikking die op een map vechten tegen de helden van je tegenstander. Wanneer je drie keer dezelfde held hebt, kun je deze samenvoegen voor een sterkere versie. Met het verlaten van de Early Access wordt direct seizoen een ingeluid. Dit betekent dat er ook seizoensrotaties gaan plaats vinden waar oude helden en voorwerpen plaats moeten maken voor nieuwe.

Dota Underlords1

Dota Underlords is op het moment speelbaar op de pc, android en iOS. Op 25 februari verlaat de game de Early Access.

BRON Steam

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?