Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2020-content

Fall Guys

  • Ontwikkelaar Mediatonic
  • Eerste releasedatum 4 augustus 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4
  • Genre Party, Battle Royale
  • Gameliner score -

DOOM skin komt naar Fall Guys

Er komt een wel hele bijzondere skin naar Fall Guys. Deze is namelijk van niemand minder dan de Doomslayer uit DOOM.

Fall Guys is een bijzondere Battle Royale die erg populair is. Inmiddels weten we dat het derde seizoen van Fall Guys een winter thema krijgt, maar het ziet ernaar uit dat er binnenkort ook een crossover gaat plaatsvinden. In een bijzondere Twitter-interactie tussen het account van DOOM en het account van Fall guys, is een nieuwe skin geteased. Deze tease laat ons een silhouet zien van een skin die binnenkort naar de game komt. Aan het silhouet te zien, lijkt het erop alsof je je jellybean-vormige personages straks in het DOOM Preator Suit kunt hijsen.

Fall Guys is momenteel te spelen op pc en PlayStation 4.

BRON Mediatonic

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?